За нас

Този сайт не е за нас, а за Вас

Желанието ни е да Ви предоставим информация, която да Ви накара да се чувставате уверени в избора на правилните партньори за реализация на подходящ и успешен рекламен план. Няма да се впускаме в дълги обяснения за ползата от Outdoor рекламата, а просто ще ви дадем въможност да се запознаете с местоположението на локациите, върху които можете да рекламирате своята компания или продукт.
Наред с изграждане и подържане на мрежа от собствени рекламни съоръжения разположени на основни пътни артерии по първокласните пътища и автомагистралите на Република България, ние предлагаме рекламни площи и в големите градове на страната. Позициите, които менажираме са избирани с оглед на два основни фактора, важни за успешната реклама - атрактивни места с голям пътникопоток и добра видимост. За времето, в което потрбителят ще вижда Вашето послание трябва да бъде постигнато максимално въздействие. Затова ние сме се съобразили с тези основни изисквания и Ви предлагаме да се възползвате от нашите възможности, за да развивате още по-успешно своя бизнес.

Защо Тим Билборд?

Името „Тим билборд” (от англ. Team billboard) беше избрано предвид спецификата на нашата работа. Ние сме екип от млади хора, които са работили в различни области на рекламата и всеки един е специалист в своята област. Отборният принцип за колективна отговорност прави работата ни качествена и гъвкава съобразена със съвременния динамичен пазар. В екипа са събрани хора, които с работата си са доказали лоялността си към клиентите и колегите си. На първо място за нас е удоволствието от добре свършената работа.

Рекламата с нас?

Преди всичко спокойствие, че работата, която сте ни възложили ще бъде свършена в срок и с качество, което надминава очакванията Ви. Партньорите, на които разчитаме са се доказали във времето, като предлагат атрактивни цени и качество на услугите. Избирайки да работите с нас, Вие ще спестите време в търсене на позиции от много агенции с различни условия. Така свеждате целият процес на комуникация до един канал. Останалото е наша грижа.

Интернет

През изминалите години Интернет се доказа като най-бързо развиващата се медия.В динамична пазарна и социална среда, интернет рекламата на сайт е важна част от маркетинг микса на всяка фирма стремяща се не само към онлайн присъствие. Наличието на уеб сайт е задължително условие за всеки бизнес , но съвсем не достатъчно при силната конкуренция в мрежата.Затова Тим билборд се стреми да свърже реалния свят на външната реклама с виртуалния на интернет в един ансамбъл от хармония и ефективност.

Колко ще Ви струва?

Като начало проверете тарифния план на вашият оператор или интернет доставчик и се свържете с нас. Нашите координати ще намерите на страницата ни с контакти. Следващият етап е да ни кажете Вашето виждане за реклама, а ние да Ви предложим подходящ вариант. След което спокойно можете да потърсите други рекламни агенции и да сравните цените и условията...
...и заповядайте отново, за да реализираме успешно Вашият индивидуален план за реклама :-) 
© 2021 Team BillBoard. VayanSoft. All Rights Reserved.

Search